Hoppa till innehåll

23 april har vi årsmöte på Intiman

Välkomna till årsmöte på  Intiman den 23 april 2024

Dags för årsmöte igen, i år håller vi mötet i Björn Carlssons domäner igen, nu i eventlokalerna ”Intiman” på Sigurdsområdet i Västerås. Utöver det sedvanliga årsmötesförhandlingarna ska Björn berätta om sina vedermödor med att förse oss Västeråsare med mat, dryck och mycket underhållning på sina olika näringsställen. Spännande lovar vi!

Vi startar med årsmötesförhandlingarna som hålls i enlighet med bifogad  dagordning och övriga redovisningar som du finner i länken här.Kompletterat med Valberedningens förslag här

Björn Carlsson stiger sen fram på scenen och berättar om sin mångåriga roll som krögare, kreatör och  evenemangsarrangör i vår stad. Lovar att vi får höra en del hårresande historier, minst sagt en del ”gupp i vägen”.

Vi rundar av kvällen med med att avnjuta en soppa, nybakat bröd och en lättdryck. Vill någon ha något starkare att dricka går det att köpa till. I övrigt utgår ingen avgift utan föreningen står för fiolerna.

Välkomna

Slow Food Västerås 

/Styrelsen

  • Tid Tisdag den 23 april kl 18.00
  • Plats Intiman, Sigurdsgatan 16, Västerås                       
  • Kostnad Ingen avgift
  • Anmälan till hans.johnson@telia.com senast den 18 april 2024.

Ett arrangemang i samarbete med:

Dela
Dela
Dela
Dela
Picture of Hans Johnson

Hans Johnson

Initiativtagare och en av grundarna till Slow Food Västerås år 2006, föreningens ordförande fram till 2012 och är idag vice ordförande.