Hoppa till innehåll

Varför bli medlem?

Välkommen till i Slow Food Västerås. Vår avdelning av den globala Slow Food rörelsen har varit verksam sedan april 2006 och har runt 55 medlemmar. Vi arrangerar årligen ett flertal träffar med olika teman där vi försöker kombinera trevligt umgänge, god mat och kunskapsförmedling i någon form.

Om du känner för att gå med i vår världsomspännande gräsrotsrörelse som försvarar hållbart jordbruk, fiske och uppfödning och hyllar möjligheten av att få njuta av mattraditioner och kvaltitetsmat.
Bli då medlem i Slow Food Västerås, kontakta oss genom formuläret nedanför.

Det finns ett 15-tal regioner i Sverige med matsällskap/convivier.
Vill ni veta mer om vår verksamhet, gå in på matsällskapens hemsidor eller ta kontakt med respektive ordförande.
Finns det inget matsällskap på din hemort är du välkommen att starta ett.

Bli medlem

Kontakta oss genom formuläret nedan för att bli medlem. Medlemsavgiften för kalenderåret 2024 är 500 kr och 150 kr för tillkommande medlem med samma adress. Inbetalning av medlemsavgiften sker till föreningens bankgiro 5873-6224.

Integritetspolicy
Genom att betala din medlemsavgift godkänner du att dina personuppgifter samlas in till vårt medlemsregister så vi kan kontakta dig rörande föreningen verksamhet. Uppgifter till medlemsregistret samlas in av Slowfood Västerås Convivium. Medlemsregistret uppdateras och underhålls av Slowfood International dit vi, Slowfood Västerås, skickar uppgifter om nya medlemmar och uppdaterade uppgifter för befintliga medlemmar.  Om en medlem lämnar föreningen raderas medlemmens alla uppgifter i medlemsregistret vid utgången av aktuell medlemsperiod.

Medlemsregistret innehåller följande uppgifter för varje medlem.
Medlemsnummer, Namn, Telefonnummer, Postadress, Mejladress, Medlem sedan (Datum för första medlemsperiod), Aktuell Medlemsperiod (Datum), Familjemedlem (är en nödvändig då man som familjemedlem betalar reducerad årsavgift).