Hoppa till innehåll

Terra Madre middag den 15 december på Restaurang Bombance i Enköping!

Vi går med andra ord över ån efter vatten, eller möjligtvis vin! Men vi gör det inte för att krångla till det utan för att den lilla restaurangen i Enköping har ett sjusärdelesbra kök och som inte heller har fallit in i julbordsraseriet i december.

Slow Foods Terra Madre dag den 10 december infaller i år på en fredag. Då tror vi att många har andra familjeaktiviteter för sig. Därför bryter vi traditionen och firar denna dag i efterhand den 15 december! 

Krogen Bombance ägare, Johan och Britt-Marie, har arbetat på flera välkända krogar i Frankrike i 20 års tid och kunde inte efter hemkomsten därifrån motstå frestelsen att starta den här trevliga lilla bistron i Enköping som de nu har drivit i flera år.  Ska bli så spännande att avnjuta deras vällagade och genuina mat.

Vi bjuds en trerättersmeny som vi sedan avslutar med en kopp kaffe. Viner, öl och andra drycker finns att beställa glasvis ur det ordinarie sortimentet eller i ett dryckespaket som presenteras på plats.

 Tid: Onsdagen den 15 december 2021 kl 18.30

Plats: Restaurang Bombance, Kungsgatan 27, Enköping

Pris: 500 kr/pp Trerätters plus kaffe, betalas på plats.

Anmälan: Bindande anmälan till hans.johnson@telia.com senast den 9 december. Obs begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

Om man inte ska åka bil till Enköping kan man ta bussen. UL:s buss 874 går från Västerås Centralstation kl 17.30 och ankommer Gustav Adolfs plan i Enköping 18.07. Därifrån är det ca 4 minuters promenad till restaurangen. Hem är det buss 774 som gäller, avgår kl. 21.14, 22.14 och 23.14 från Gustav Adolfs plan. Biljetter kan köpas ombord alternativt genom UL-appen.

Dela
Dela
Dela
Dela
Picture of Hans Johnson

Hans Johnson

Initiativtagare och en av grundarna till Slow Food Västerås år 2006, föreningens ordförande fram till 2012 och är idag vice ordförande.