Hoppa till innehåll

Skördeträff hos Ted Oskarsson

För sjätte året i rad träffades ett 25-tal Slow Foodmedlemmar i Ted Oskarssons fina grönsaksodlingar i Sätra Brunn tisdagen den 25 augusti 2020. På bilden här bredvid ser vi en glad Björn Dahlberg som står mitt bland  fänkål, purjolök och 1,5-meters hög krondill. Vi guidades runt av Ted och fyllde våra korgar och påsar med massor av grönsaker och rotfrukter av allra bästa kvalitet och dessutom ekologiska.

Ted Oskarsson, en ung, stolt och framgångsrik grönsaksbonde berättar om sina odlingar och verksamhet för bl.a Margareta Dahlberg tv i bild.

Inte bara krondillen som var av fenomenala mått, här visar Håkan Jonsson ett blomkålshuvud som inte “går av för hackor”.

Här fyndar Birgitta Wiklander i morotslandet!

Efter allt skördande blev det fikadags med härlig vinbärskaka och kardemummabulle och kaffe eller te. Ett varmt tack till Karin, Håkan, Annika, Tommy, Annika, Margareta och Björn som fixade allt det goda!

Dela
Dela
Dela
Dela
Picture of Hans Johnson

Hans Johnson

Initiativtagare och en av grundarna till Slow Food Västerås år 2006, föreningens ordförande fram till 2012 och är idag vice ordförande.