Hoppa till innehåll

Årsmöte!

Tisdagen den 23 april 2024 hölls föreningen årsmöte. I vanlig ordning är årsmötet ett snabbt avklarat kapitel utan dramatiska inslag. Den befintliga styrelsen omvaldes liksom övriga medlemmars förtroendeuppdrag med revision och valberedning. Det som blev lite utanför planen var att vi fick omgruppera hela styrkan på ca 25 medlemmar, från Intiman på Sigurdsgatan där vi alla samlats enligt inbjudan och kallelse, – till Officersmässen där borden var uppdukade och personalen redo att ta emot oss. Även inslaget med krögaren och nöjesarrangören Björn Carlsson, som skulle berätta om sina olika verksamheter, blev inställt på grund av att Björn fått ett akut förhinder att vara med. Så kan det gå ibland!

En god sparrissoppa med nybakat bröd och ost blev trösten för våra vedermödor under kvällen samt att Inga-Lena Eriksson och Hans Johnson berättade lite om vilka aktiviteter som stod på agendan för resten av vårterminen och under hösten.

Dela
Dela
Dela
Dela
Picture of Hans Johnson

Hans Johnson

Initiativtagare och en av grundarna till Slow Food Västerås år 2006, föreningens ordförande fram till 2012 och är idag vice ordförande.