Hoppa till innehåll

25-26 mars träffas vi på Färna Herrgård!

Färna Herrgård är en pärla i vårt län på många vis. En fantastisk miljö, en upplevelse för alla sinnen. Vår styrelseordförande, Inga-Lena Eriksson, tillika kökschef och chefssommelier på Färna, hälsar oss välkomna till en trivsam träff i njutningens tecken med både mat och prat tillsammans med Wenche Engström som är VD för Herrgården.

Måndag den 25 mar

  • Ca kl 15.00, Incheckning och eftermiddagsfika.
  • Kl 17.00 fördrink 
  • Vi får höra Wenche ge en summering av herrgårdens långa och brokiga historia.
  • Inga-Lena berättar om vilka kriterier som styr arbetet i köket, våra leverantörer och råvarorna.
  • Wenche berättar om familjens ambition med sitt ägande, förädlande och utveckling av verksamheten.
  • Wenche och Inga-Lena kommenterar alla utmärkelser och priser som herrgården erövrat under åren. 
  • Om personalen, internationella praktikanter mm
  • Frågestund
  • Kl 19.00 Trerätters middag

Tisdag den 26 mars

  • Kl 7-10 Herrgårdsfrukost

Välkomna

Slow Food Västerås

/Styrelsen

Tid Måndag 25/3 kl 15.00 – Tisdag 26/3 efter frukost.

Plats Färna Herrgård & Spa, Skinnskatteberg.                        

Kostnad 1650 kr/pp (vinpaket till middagen +525 kr) 

Anmälan till hans.johnson@telia.com senast den 15 mars 2024.

Kom tidigare och köp till inträde till Spa-anläggningen för 350 kr/pp

Ett arrangemang i samarbete med

Dela
Dela
Dela
Dela
Picture of Hans Johnson

Hans Johnson

Initiativtagare och en av grundarna till Slow Food Västerås år 2006, föreningens ordförande fram till 2012 och är idag vice ordförande.