Hoppa till innehåll

2023-02-08 Är du välkommen på workshop med korvtillverkning!

Onsdagen den 8 februari ordnar vi en workshop där vi lär oss stoppa korv. Vi riktar in oss på ett par olika sorters färskkorvar av typen salsiccia, choritso samt en supersvensk grynkorv! Vi träffas i Officersmässens kök där vi både tillverkar och smakar av våra korvar.

Vi bereder korvsmet. kryddar och stoppar korv efter konstens alla regler. Korv av bra råvaror är en kvalitetsprodukt som passar bra på bordet vid många olika tillfällen. När vi efter ca 2,5 timmas stök i köket går vi hem med ett par kilo egengjord korv i bagaget. Av praktiska skäl är deltagarantalet begränsat till 15 personer. Blir det fulltecknat får vi överväga att ordna  ytterligare ett workshoptillfälle.

Tid: Onsdagen 8 februari 2023 kl 17.00

Plats: Västerås Officersmäss, Flottiljgatan 73, Västerås

Pris: 500 kr pp vilket inkluderar workshopen, smakprov och ca 2 kg egengjord korv att ta med hem. Betalas på plats.

Anmälan: Anmälan till hans.johnson@telia.com senast den 1 februari,

Väl mött

Styrelsen

/Hans Johnson 

Ett arrangemang i samarbete mellan Slow Food Västerås och

Dela
Dela
Dela
Dela
Picture of Hans Johnson

Hans Johnson

Initiativtagare och en av grundarna till Slow Food Västerås år 2006, föreningens ordförande fram till 2012 och är idag vice ordförande.