Hoppa till innehåll

11 augusti kl 18.00, Välkommen till familjen Genbergs sommarcafé i Virsbo!

Torsdagen den 11 augusti kl 18.00 har vi vår upptaktsträff hos familjen Genberg i deras sommarcafé i Virsbo som ni säkert har läst om tidigare. Vi lyckades inte få till en träff hos Borgåsundsfiskarn som vi först planerat utan gör ett ”lappkast” och åker norrut istället. Tror inte ni ska bli besvikna!

 Mikael Genberg är en välkänd konstnär som gärna sticker ut lite extra med sina spektakulära verk. Om det är konstnärssjälen som ligger bakom det vackert belägna sommarcaféet får vi säkert höra om när Mikael eller någon annan i familjen berättar om hur allt hänger ihop.

Den här augustikvällen får vi också tillfälle att prata lite om hur höstens program kommer att se ut och vi i styrelsen är givetvis tacksamma för goda idéer från er alla om vad ni tycker vi ska lära oss mera om eller uppleva med anknytning till God, Ren och Rättvis mat.

Vi kommer att bjudas på en varmrätt, dessert och kaffe, allt komponerat efter säsong och tillgång på goda råvaror.

Ni hittar lätt till Genbergs sommarcafé genom att åka väg 66 (Industrileden) förbi Surahammar och Ramnäs till Virsbo där ni svänger av höger till Bruksvägen där caféet ligger på höger sida strax innan bron över Åmänningen.

Glöm inte att anmäla dig i god tid! Bjud gärna med intresserade vänner som kanske kan tänka sig att bli medlemmar i Slow Food Västerås.

Tid: Torsdagen den 11 augusti 2022 kl 18.00

Plats: Genbergs sommarkafé, Storgårdsvägen 2, Virsbo

Pris: 300 kr per person som inkluderar varmrätt, dessert, kaffe och vatten. Möjlighet att beställa till öl eller vin finns. Betalas på plats.

Anmälan: Anmälan till hans.johnson@telia.com senast den 1 augusti.

Dela
Dela
Dela
Dela
Picture of Hans Johnson

Hans Johnson

Initiativtagare och en av grundarna till Slow Food Västerås år 2006, föreningens ordförande fram till 2012 och är idag vice ordförande.