Start | Om oss | Nyheter | Aktiviteter | Information | Utbildningsmaterial om sinnen | Kontakta oss | Verksamhetsberättelser
Vi och vår mat

Följ med på en resa i tiden om mathantverkets utveckling från bruks- och bondesamhälle till dagens teknik- och kommunikationsvärld. 

 

Bo Masser, författare och kokbokskreatör i både Sverige och internationellt, tar oss med på den här tidsresan. Bo är numera verksam I Saluhallen Slakteriet där han bland annat guidar runt i hallen och pratar mat med vetgiriga kunder och dessutom driver butiken Gilla Grilla!

 

Vi får under ca två timmar höra Bo berätta om våra matvanor och mathantverkets utveckling genom ett par århundraden. Det bjuds också några små smakprover!

 

 

Antalet platser är begränsade så först till kvarn!

 

 

När: torsdagen den 25 februari kl 17.00

Plats Saluhallen Slakteriet, Slakterigatan 6-10, Västerås 

Anmälan: Snarast eller senast den 22 febr till hans.johnson@telia.com

Pris 80 kr per person, betalas på plats.

 

 

Hälsningar

Slow Food Västerås

Styrelsen

/Hans Johnson

 

 

 

 

 

I samarbete med…….

2018-08-30 Skördeträff hos Ted Oskarsson på Hebo Gård
En favorit i repris. Torsdagen den 30 augusti kl 17.00 träffas vi mitt i grönsakslandet hos Ted Oskarsson i Sätra Brunn
2018-09-20 Styckning av lamm/vilt
2018-10-18 Storbutikens perspektiv på närproducerat
2018-12-06 Studiebesök på Chokolateri