Start | Om oss | Nyheter | Aktiviteter | Information | Utbildningsmaterial om sinnen | Kontakta oss | Verksamhetsberättelser
Välkommen till en vegetarisk matlagningskväll!

Torsdagen den 3 november ordnar vi tillsammans med Säsong Matstudio i Saluhallen Slakterieten matlagningskurs där vi tillsammans lagar riktigt god vegetarisk mat på säsongens råvaror. Vi kommer laga olika förrätter och varmrätter med ny inspiration och tekniker. Därefter bjuds ni till bords för att njuta av era kreationer. Under kvällen fokuserar vi matlagningen på grönsakers egenskaper och hur man bäst kan utnyttja råvarornas smak, konsistens och färg. Ni kommer få med härliga tips på olika middagar där verkligen bara grönsakerna står i fokus

Väl mött 

Slow Food Västerås

Styrelsen

 

Tid Torsdagen den 3 november kl 18 - ca 22.30

Plats Säsong Matstudio, Saluhallen Slakteriet, Västerås

Pris 700 kr per person, betalas på plats direkt till Säsong Matstudio! 

 

Anmälan Till hans.johnson@telia.com senast den 31 oktober!

 

 

 

 

 

 

 

Niclas Wahlström är kursledare, han driver Säsong i Västerås. Han har ansvarat för 2 Nobelmiddagar och är aktuell med en ny kokbok om Nobelmiddagarna genom tiderna som lanseras under hösten 2016. Niclas är även författaren bakom boken SMÖRGÅSBORD alla klassiska recept i modern stil, en bok som fick silvermedalj i kokboks VM som världens mest innovativa kokbok. Niclas senaste kokbok BRA KÖTT har kvalificerat sig till VM final som världens bästa köttbok 2015. Niclas gästspelar runt om i världen med svensk mat och smörgåsbord, senast ett viltgästspel på Widder Hotel i Zürich och innan en Nobelmiddag på Rex Hotel i Ho Chi Minh. Samtidigt som han undervisar och är handledare på Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan.