Start | Om oss | Nyheter | Aktiviteter | Information | Utbildningsmaterial om sinnen | Kontakta oss | Verksamhetsberättelser
Slow Food Västerås bjuder in till en Påsk-matlagning på Färna Herrgård den 13 april kl. 12.00

 

Inställt pga för få anmälningar!

 

Välkommen till Färna Herrgård för att förbereda påskens läckerheter!

 

Vi kommer att göra följande, Glasmästarsill, Kumminostsill, Kallinkokt röding, gravad Mälargös, vildsvinskorv,

lammleverpastej, rådjurspaté, rödlök & äpplechutney, Färnas frukt-& nötbröd och slutligen ostkaka.

Matlagningen sker med Färna Herrgårds kockar och dess köksmästare Inga-Lena Eriksson.

Vi börjar vid 12.00 med kaffe och smörgås. Delar in oss i grupper för att sedan köra igång med matlagningen.

Ni kommer alla att få ta med er maten som lagas hem. Det ingår en enklare lunch med Janssons frestelse,

bröd och ost. Vi räknar med att vara klara till kl. 16.00-17.00

Kostnad för matlagning med mat att ta hem är 450kr per person, inkl. fika och lunch.

Det är begränsat antal platser, så först till kvarn!

Anmälan sker till Inga-Lena Eriksson Senast den 28 mars.

Varmt välkomna önskar styrelsen Slow Food Västerås


2018-08-30 Skördeträff hos Ted Oskarsson på Hebo Gård
En favorit i repris. Torsdagen den 30 augusti kl 17.00 träffas vi mitt i grönsakslandet hos Ted Oskarsson i Sätra Brunn
2018-09-20 Styckning av lamm/vilt
2018-10-18 Storbutikens perspektiv på närproducerat
2018-12-06 Studiebesök på Chokolateri